Çıktı, çıkacak derken nihayet bu senenin sonuna yetişen bir albüm haberi de, yaz aylarında “Bir de Baktım” ile kulaklarımıza selam eden Ege Çubukçu’dan geldi. Ünlü rapper, şarkısıyla aynı adı taşıyan albümünü Ulusoy Yapım etiketiyle piyasaya sürdü.
Çubukçu’nun albümü “Bir de Baktım”da adeta yıldızlar resmi geçit yapıyor. Ajda Pekkan, Pamela, Nem’den Hakan Özlücan, Erdem Kınay, Hüseyin Karadayı ve Ferhat Göçer gibi isimlerle işbirliği yapan müzisyen, yeni albümün tüm sözlerine ve konseptine de imza attı.
2008′in sonlarında EGE ÇUBUKÇU’ dan ”Bir de Baktım”
Yaz aylarında albümü ile aynı adı taşıyan parçaya çekilen klip ve Hüseyin Karadayı Remix’i oldukça konuşulan Ege Çubukçu, 2008′in sonunda da yepyeni albümü, düetleri ve ”bir üst seviyeye” taşıdığı müziği ile dinleyicilerinin karşısında.
Albümün sound’u günümüz hiphop/r&b müziğinin en iyi öğelerini oluşturuyor. Bir önceki albümde olduğu gibi Erdem Kınay(Bir de Baktim/Hadi Bize Gidelim PT2), bu albümde 2 aranjesiyle albüme konuk oluyor. ”Bir de Baktım”a 5 aranjesiyle ruh katan Hüseyin Karadayı(Isyan Etsem/Sonuna Kadar/Hadi Bu Kalbi Gel de Al/Inleyen Nameler/Bir de Baktım Remix)’nın yanı sıra Underground müzik piyasasından her çalışmasında ‘esin’ alan Ege Çubukçu, bu albümde de ileride adından sık bahsettirecek bir başka producer adayıyla çalıştı. Dj Broke/Burak Uygar(Asit Yağmuru) albümünün konuklarından. Ege Çubukçu(Dogdugum Günden Bugüne Kadar/Serüven) albümün konsept ve müzik prodüktörlüğünün yanı sıra 2 aranjesiyle de aranjörlerine eşlik ediyor.
ar.
Albümde düetleriyle Ege Çubukçu’ya eşlik eden birbirinden eşsiz isimler var ; (Şarkı listesine göre) ”Bir de Baktım” Pamela ”Isyan Etsem” Ajda Pekkan ”Bu Kalbi Gel de Al” Hakan Özlücan (Nem) ”Hadi Bize Gidelim Pt2” Fallen Angelz ”Inleyen Nagmeler” Hüseyin Karadayı & Ferhat Göçer
Internet Satış/Sipariş ; www.vemüzik.com