Genelde blogumda siyasi konu barındırmamaya çalışıyorum ancak bu konu siyaseti biraz aşmış bir konu olarak görüyorum ceza ile ilgili olduğundan paylaşıyorum.
Saadet partisinden beklenmedik bir açılım.Saadet Partisi rapci CEZA‘nın Fark Var isimli parçasını seçim sloganı yaptı ve seçim müziği olarak kullanmak istedi ancak cezanın menajeriyle yapılan görüşme de menajeri Ceza‘nın şarkılarının halka mal olduğunu bu nedenle siyasi amaçlı kullanılmaması konusunda prensip kararları bulunduğunu söyleyip bu teklifi reddetti.
Fark var Saadet var
Saadet Partisi lideri Numan Kurtulmuş da, Ceza’nın menajerleriyle yapılan görüşmenin ardından ‘Fark Var’ı, afişlere taşıdı. Önceki gün düzenlenen aday tanıtım toplantısında görücüye çıkan afiş, seçim meydanlarda ‘Fark Var Saadet Var’ konseptiyle kullanılacak. İşte SP’nin, sloganları şöyle:
* Mirasyediyle mirasa sahip çıkan arasında fark var, saadet var
* Milletin değerleriyle savaşan ile milletin değerleri için savaşan arasında fark var, saadet var
* Reel politiğe teslim olanla gücünü milletten alan arasında fark var, saadet var.
* İktidarda bulunmakla muktedir olmak arasında fark var, saadet var.
Gerçekten komik bir durum olarak görüyorum.Bu partinin ideolojisine aykırı.Hadi Sagopa Kajmer olsa biraz anlarım ancak Ceza‘nın parçası biraz partinin konseptine uymamış gibi zaten partiye Ceza güzel bir cevap vermiş.Olmamalıydı da zaten.Duyduğuma göre aynı isimli başka bir parça için çalışmalara başlanmış hayırlısı olsun…