Rap OrTaM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Rap OrTaM

Rap Müzik

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Nurgül Yeşilçay - Rap albümü yapmak için teklif aldım

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Admin

Admin
Admin
Admin

Nurgül Yeşilçay - Rap albümü yapmak için teklif aldım 7108384
Nurgül Yeşilçay, rap albümü yapması için teklif aldığını ancak kabul etmediğini açıkladı.

"Kadri'nin Götürdüğü Yere Git" filmi için, sözlerini eşi Cem Özer'in yazdığı bir rap parçasını seslendiren Nurgül Yeşilçay, rap albümü yapması için teklif aldığını ancak kabul etmediğini açıkladı. Bu müzik türüne olan ilgisini üzerinde 50 yeni kuruş yazan iri bir kolyeyle gösteren Yeşilçay, 50 Cent'e gönderme yaparak "50 yeni kuruş benim adım" dedi.
12 Ocak Pazartesi günü MTV Türkiye'de yayınlanacak olan "MTV News" programına konuk olan Nurgül Yeşilçay, ilginç açıklamalar yaptı. "Kadri'nin Götürdüğü Yere Git" filmi için seslendirdiği rap şarkısının beğenildiğini söyleyen ünlü oyuncu, albüm tekliflerine ise sıcak bakmadığını söyledi. Programa, üzerinde '50 yeni kuruş' yazan iri bir kolyeyle katılan Yeşilçay, "50 yeni kuruş benim adım. Öncelikle Amerika’da kullanmak için böyle bir şey seçmiştik. Ama sonra Türkiye’de de kullanabileceğimi düşündüm bu ismi. 50 Cent’e gönderme yapıyoruz" dedi.
Yastıkaltı rap'i
Yeşilçay, filmin şarkısını seslendirme sürecinin nasıl geliştiğini ise şöyle anlattı: "Bu benim 'Gideyim de bir rap söyleyeyim' dediğim bir şarkı değil. Kadrinin Götürdüğü Yere Git filminin müziği. Biz zaten bu filmin yapımcısıyız. Filmin müziklerini Ercüment Vural yaptı. Biz de Ercüment’in stüdyosuna gidip filmin müziklerini kontrol ediyorduk. Ercüment bir rap müzik yapmış, Cem’den söz yazmasını istedi, Cem de beş dakikada yazdı. O yüzden sözler biraz yastıkaltı. Yastıkaltı rap'i de diyebiliriz yani. Sonra şarkıyı kimin söyleyebileceğini düşünürken Ceza, onun kız kardeşi Ayben gibi birçok isimden bahsedildi. Cem sonunda 'Nurgül söyleyebilir' dedi. Çünkü ben evde bir sürü şarkıyı rap haline getirebiliyordum. 'Tamam, deneyeyim' dedim, denedik, çok eğlendik, çok da beğendiler. Oldu mu oldu, dedik. Benim tabi ki işim bu değil. Bu işi profesyonel bir şekilde yapan insanlar var, onlara saygı duyuyoruz. Biz bunu sadece eğlencesine yaptık."
Ha Eminem ha Fadimem
Daha önce Beyazıt Öztürk'ün "Beyaz Show" programına Sezen Aksu'yu konuk etmek için başlattığı kampanyaya katılan ve bu kampanya için bir rap şarkı hazırlayan Nurgül Yeşilçay, "Sezen Aksu için herkesin bir şeyler yapması gerekiyordu. Ben de Aksu’nun şarkısını Fadimem olarak söyledim. O zamanlar Eminem vardı. Ona gönderme yapıp Gülümse’yi rap haline getirdim. Bu Beyaz'ın programında yayınlandıktan sonra rap albüm çıkarmam için teklif aldım. Ama yapmadım tabi, çünkü bunu çok ciddiye almadım. Şimdi de çok ciddiye aldığım söylenemez" diye konuştu.
Nurgül Yeşilçay programa üzerinde, ünlü hiphop grubu 50 Cent'i hatırlatan '50 yeni kuruş' yazan iri bir kolyeyle katıldı.

http://raportam.yetkinforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]